Rijscholen

  • eMoveo biedt rijscholen en leerlingen meerwaarde. Relevante video opnames tijdens de les worden na afloop automatisch naar de leerling verzonden.

eMoveo Rijles programma voor Rijscholen

rijles in beeld rijschool
De Dual Smart Cam monteert u eenvoudig op een praktische plek bij de voorruit. De Dual Smart Cam is een camera en beeldscherm in 1. In 1 minuut is het systeem gereed voor gebruik.
Na het instappen van uw leerling selecteert u eenvoudig de leerling. Vervolgens legt “eMoveo Rijles in Beeld” met GPS de ‘rijles-route’ van de leerling vast. De instructeur kan op specifieke leermomenten met 1 druk op de afstandbediening de situatie met video vastleggen. eMoveo bewaard de scherpe beelden voor en na het drukken op de knop. Indien gewenst kunt u kiezen voor audio ondersteuning (geluid opname bij de beelden). U kunt zich voorstellen dat dit leerling specifiek is. Met audio geeft u nog even net iets meer mee aan uw leerling.
Via wifi stuurt eMoveo (gratis) de route met de beelden naar de portal van de leerling waar zij direct na de les op kan inloggen. Uiteraard bepaald u welke beelden naar de leerlingen gaan en welke niet. Indien gewenst beheert u ten alle tijden alle beelden waar u ook bent met de slimme en krachtige online portal.

Steeds vaker hoort men over de dashcam voor de rijles. Het is een laagdrempelig systeem wat na enige tijd weer in de kast beland. Deze zijn ontwikkeld voor vrachtwagens voor bewijs voering bij ongelukken. Men mist het gemak van een online portal voor de leerling en de automatische beelden overdracht naar de leerling. De leerling krijgt bij de dashcam een uur film mee naar huis met een usb stick. Echter niet iedereen is zo handig met computers als het om dergelijk ouderwetse toepassingen gaat. Rijles in beeld is het antwoord op deze klacht.

 

 

 

 

Voordeel voor de Rijschool
Gebruikersvriendelijk en eenvoudige bediening
Prettige ondersteuning van beelden tijdens de les
Geef de leerling een professionele verlengde les mee naar huis,
• Profileren van uw bedrijf en meegaan in het digitale tijdperk van de leerling
Transparantie en inzicht geven in de voortgang van de leerling
Ouders betrekken in rijles-proces (vaak de sponsoren)

Is uw rijschool nog geen lid of wilt u meer informatie?  contact

Wat krijgt u bij Rijles in Beeld ?

 Lessen automatisch vastleggen op naam van uw leerling en gratis versturen naar een portal
• Dual Smart Cam met intuïtieve bediening
• Snelle en eenvoudige terugkijk functie (tijdens de les)
Portal waar uw leerlingen alle routes kunnen zien
Onbeperkt leerlingen aanmaken
Voor uw leerlingen gratis
Leerlingen hebben hun eigen portal met al hun lessen

Mocht u nog vragen hebben, deze horen we graag. Zie ook veel gestelde vragen pagina

 

Heeft u als Rijschool een account? Log in!

inloggen portal rijlesapp leerling rijschool ouders

Geen lid? Maak gebruik van de aanbieding!

emoveo rijlesapp actie korting voordeel rijschool

 


Wist je dat?

Visueel de voortgang van leerlingen bijhouden

Met de eMoveo Rijlesapp slaat u elke rijles per leerling apart op. Met de rijlesapp is het mogelijk notificaties aan te brengen tijdens de les, deze verschijnen op de kaart in combinatie met een 360° panoramafoto van de verkeerssituatie.

Mogelijkheid om met sociale media reclame te maken

Laat uw leerlingen via facebook aan hun vrienden vertellen dat u gebruik van eMoveo Rijles in Beeld. Uw rijschool heeft nu een mooie tool te bieden.